Stovner Bokseklubb ble stiftet 20. Oktober 2009.

Våre trenere er frivillige ildsjeler som har over 20 års erfaring, og er sertifiserte gjennom Norges kampsport forbund. I tillegg er de barn og ungdomsarbeidere med pedagogisk bakgrunn.
 
Klubben ble startet av ungdommer fra Vestli og Stovner. Ungdommene trente på en fritidsklubb pga mangel på tilbud i nærområdet, frem til de bestemte seg for å skape sin egen bokseklubb.
 
Vårt motto er «Trening med mening», fordi vi er opptatt av å utvikle våre boksere både innenfor og utenfor ringen.
 
Med disiplin, selvbeherskelse, fysisk styrke og mental trening, jobber vi med å gjøre våre utøvere den beste versjonen av seg selv.
 
Styret er satt sammen av klubbens aktive medlemmer som jobber engasjerende for å utvikle klubben videre.
 
I 2019 ble grunnlegger og hovedtrener Mojtaba Ameri nominert til Skanistan Atletikerprisen. Denne prisen deles ut til person/klubb som gjennom det siste året har gjort særlig fremragende innsats, og/eller fremmer gode verdier innen idrett, fritid og sport i Norge.
 
Samme år mottok Stovner Bokseklubb Brobyggerprisen fra 14. August komiteens jury med Cecilia Brækhus i spissen. Juryen la spesielt lagt merke til den konkrete, verdifulle og målrettet kamp for brobygging mellom ungdommer med ulike religioner og kulturer. Stovner bokseklubb er åpen for alle og jobber aktivt for å bryte barrierer for deltakelse.