våre trenere :

Hovedtrener:
Mojtaba Ameri
 
Mojtaba er en av grunnleggerne av Stovner bokseklubb. Han er en dedikert trener med over 15 års erfaring. I tillegg jobber han som barn og ungdomsarbeider. Han er opptatt av disiplin, hard trening og å utvikle sine elever til å bli gode boksere og gode rollemodeller.

Anhar Handal
Trener for Ungdom/Senior

Anhar har bokset siden 2012 og vært trener siden 2016. Hans visjon er å få klubben og deres utøvere til å utvikle seg for å bli best. Anhar er opptatt av at medlemmene av Stovner bokseklubb blir tatt godt vare på, og at det er et inkluderende miljø for alle uansett alder. Han trener deg fra start, med ulike grunnleggende teknikker og med et mål om å nå profesjonelle ferdigheter.

Trener for jenter:
Hina Zaidi
 
Hina har trent boksing siden 2013 og ble trener januar 2017. Hun er utdannet barnevernpedagog og bruker gjerne miljøterapeutisk tilnærming i arbeid med ungdommene hun trener. Hun er også opptatt av å trene hardt og riktig. Hennes favorittsitat er «no pain – no gain».
Trener for junior:
Magnus Nygård
 
Magnus Nygård er en veldig dedikert trener og bokser. Han har store ambisjoner om å bli noe stort innenfor sporten. Han er en sulten fighter, men også en god trener og forbilde for de yngre. Magnus er en tålmodig og bestemt trener, og samtidig opptatt av å få frem det beste av sine elever.
Assisterende junior trener :
Angel Hernandez
 
Angel er opptatt av å skape et godt miljø på klubben. Han trener deg til å få mer selvkontroll, disiplin og høyere selvtillit. Angel er en hyggelig gutt, men samtidig en seriøs trener. Visjonen hans er å skape en klubb hvor alle blir respektert og respekterer hverandre. Hans favoritt sitat er «Sometimes the best way to punch is to take a step back”.