våre trenere :

Hovedtrener:
Mojtaba Ameri
 
Mojtaba er en av grunnleggerne av Stovner bokseklubb. Han er en dedikert trener med over 15 års erfaring. I tillegg jobber han som barn og ungdomsarbeider. Han er opptatt av disiplin, hard trening og å utvikle sine elever til å bli gode boksere og gode rollemodeller.
Trener for jenter:
Hina Zaidi
 
Hina har trent boksing siden 2013 og ble trener januar 2017. Hun er utdannet barnevernpedagog og bruker gjerne miljøterapeutisk tilnærming i arbeid med ungdommene hun trener. Hun er også opptatt av å trene hardt og riktig. Hennes favorittsitat er «no pain – no gain».
Trener for junior:
Magnus Nygård
 
Magnus Nygård er en veldig dedikert trener og bokser. Han har store ambisjoner om å bli noe stort innenfor sporten. Han er en sulten fighter, men også en god trener og forbilde for de yngre. Magnus er en tålmodig og bestemt trener, og samtidig opptatt av å få frem det beste av sine elever.
Junior trener:
Farqaleet Iqbal
 
Farqaleet sine elever kan forvente å lære mye om grunnleggende boksing og disiplin. For han som trener er det viktig at elevene har god fokus og er treningsinnstilte. Å skape ett godt fellesskap og inkludering, er noe han også er opptatt av. I tillegg så er det viktig at elevene hans har det gøy når de bokser og sist men ikke minst lærer noe av treningene.
Junior trener:
Kumaran Nathan
 
Kumaran er en 17 år gammel gutt som har hatt interesse for boksing fra en ung alder. Han elsker å lære nye ting og så lære dem bort. Han bruker ulike varierte treningsmetoder, og gjør sitt beste for å motivere sine elever. Hans favoritt sitat er: «Take a deep breath, pick yourself up, dust yourself off, and start all over again». – Frank Sinatra
Junior trener:
Deniz Mert Tikir
 
Deniz er opptatt av å skape et godt treningsmiljø hvor alle respekterer hverandre. Han mener det er viktig at hans elever har gode forbilder å se opp til, slik at de utvikler seg i en positiv retning. Hans favoritt sitat er: «Trening med mening».